2013. december 26., csütörtök

Prüntyi rinyablog - blog válasz 1.

Prüntyi őnagysága ismételten méltóztatott hisztizni egyet karácsony alkalmából.
http://p-skucko.blogspot.hu/2013/12/aldott-karit-es-buek.html

 Ha netán eltűnne az eredeti bejegyzés:

"

2013. december 25., szerda


Áldott karit és BÚÉK!


Halika!

Felpakoltam egy érdekes cikket a pletykálkodásról, és úgy látom, hogy nagyon hatásos volt, és remélem, hogy ezentúl nem fognak többet rólam pletykálkodni azon az átkozott közösségioldalon (plurk).

Egyszerűen nem látják át, hogy ezzel mélységesen megbántanak és ráadásul még karácsonykor is ezt csinálják, ahelyett, hogy Boldog karácsonyt kívánának, ez azért komolyan nem szép tőlük.

Ráadásul ami még ennél is rosszabb, hogy az egyik ismerősöm a frászon elárulta nekem titokban, hogy ki az aki pletykál rólam. Hogy ki az a titokzatos C.B. Köszönöm szépen, most már tudom, úgyhogy holnap fogom letiltani őkelmét.

Bár tudnám, hogy kit tiltsak még le a frászon, hogy ki az aki még pletykál rólam hazugságokat. Gombóc Erika kezdte el az egészet, utána pedig csatlósokat gyűjtött magának. Ráadásul az idősebb barátaim sem tudnak ellenük tenni semmit.

Arról meg nem is beszélve, hogy elég sokan nem hiszik el, hogy én már leérettségiztem (sikeresen).

Most komolyan fotózzam le magamat az érettségi bizonyítvánnyal? Nem volt elég a gimnáziumi tankönyves kép? Mert hogy még annyit sem tudnak, hogy azok járnak gimnáziumba akik érettségizni fognak? Hát komolyan ennyit nem tudni? Azért ne játsszák már meg a hülyét!

Ráadásul bárhányszor változtatom meg a blogom címét valahogy mindig rátalálnak, annak ellenére, hogy a plurkön nem is osztottam meg!
Ráadásul hiába gyanúsítom N-t ő nem lehet, mert ő nincs fönt a plurkön, hála Istennek!

Tönkreteszik a hírnevemet, az életemet. Ráadásul nem látják arról a pandássapkáról, hogy az nem is igazi panda, csak mert a padának nem ilyen kerek a szeme? Komolyan bioszból 1-est érdemelnének!

Arról meg nem isb eszélve, hogy nincsen más hobbijuk, és ez szörnyű. Ráadásul még karácsonykor is, ahelyett, hogy a családtagjaikkal foglalkoznának, még akkor is pletykálkodnak. Tényleg olyan jó érzés pletykálkodni a másikról? Mert akkor én is ki fogom próbálni/vagy nem."



Jöjjön a válasz:
A pletykáknak gyakran van alapja. A te esetben pedig nem hogy alapja, teljes valóságalapja van. Bukta.
Miért kívánjunk boldog karácsonyt? Te kívántál nekünk? Lehet, hogy nem szép tőlünk, de akkor tőled se, hogy nem mondtad nekünk, csak rinyálsz. Meg te se vagy szép, még is mindenkit terhelsz azzal, hogy szépségedről akarod őket meggyőzni. Még valami: NEM VAGY LOLITA, NEM IS LESZEL LOLITA!
Én is titokban elárulom rólad, hogy írok rólad. A mindenit! Szegény C.B. lehet nem is pletykált rólad,  csak az illető nem kedveli. De tilts le mindenkit. Az egyszerűbb lépés volt mindig is a részedről, ha nem tudtad prüntyisztikusan kivágni magad a szarból, amit leraktál.
Összeomlik a világ, hogy valaki volt, aki kimondta a véleményét, majd mások is megtették ezt. Most már meg is alapítottuk a Gombóc Erika követők társaságát. Jó mi? :D
Az idősebb ismerőseid meg olyan alpári stílusban szólnak be mindenkinek, hogy jogos, hogy nekik is beszólnak. Hozzájuk képest olyan, mint ha a kocsmában minden nap Petőfit, Aranyt, Kölcseyt szavalnának. Számtalan plurk felhasználó meg lett fenyegetve - nemre és korra tekintet nélkül - hogy különböző módon lesz megverve, végig volt ócsárolva minden felmenője és satöbbi. Ne csodálkozzanak, hogy ha játsszák a Janit, pofán csapják őket.

Tudod akik nappali tagozaton 15-19 éves korukban végzik el a gimnáziumot, azoknak elképzelhető, hogy ez a cél. Bár ők általában a felsőoktatást is megcélozzák. Akik estin végzik, évekkel később, hogy verhessék erre magukat, azoknak már nem feltétlen egy megvalósítható álom, hogy meglegyen az érettségi téged elnézve. Az, hogy jártál gimnáziumba nem egyenlő azzal, hogy le is érettségiztél. Az érettségin ráadásul bármikor el lehet hasalni.

Ki teszi tönkre a hírnevedet? Milyen hírnevedet? Ja, hogy azt. Azt te csináltad saját magadnak. Senki se mondta, hogy irkálj másokról hülyeséget, sértő dolgokat és hogy lopkodj. Ki mint vet, úgy arat.
A panda sapkádról meg senki nem hiszi, hogy igazi. Meg se tudnál venni egy pandából készült sapkát, mert havi 30ezerből nem telik. De az állítólagos politikus fizetésből sem. Azt meg ne is említsük már, hogy a kínaiak nem hiszem, hogy nagyon hagyták volna, hogy leöljenek egy ilyen sapkáért egy pandát. Hülye vagy. :D A viccelődést se érted.

Prüntyi, félreértés ne essék, van hobbink. A legtöbb embernek van. Nem azért figyeltünk fel rád, mert nincs jobb dolgunk.
Attól pedig tele a gatyánk, hogy pletykálkodni fogsz rólunk. De ez miben is jelent változást a jelenlegi állapotokhoz képest? :D

11 megjegyzés:

  1. Szerintem teljesen értelmetlen, mert nem fogja megérteni. Igazából valahol a lelkem mélyén még sajnálom is ezt a lányt, mert beteg. Arról meg az ember nem tehet, hogy milyennek született. Valahol az becsülendő, hogy azért megpróbál helyt állni. Viszont megérem a ti érveiteket is. Jó engem nem bántott meg soha, nem ismerem személyesen, csak véletlenül futottam bele a Con-ok miatt. Meg, annyira aztán nincs jelentősége, hogy mi lenne a véleménye a vallásomról, a családi állapotomról, akármiről egy idegennek. De félre ne érts, megértelek titeket. Viszont az internet ilyen, szólás szabadság, neki is, nektek is. Ő szidhat x.y vallást, mert a joga meg van hozzá, hogy kiírja magából. Nektek pedig ahhoz, hogy erre reflektáljatok. Mindenesre érdekes kis háború ez köztetek. Nem mondom, hogy nincs igazatok. Mert, mondom, megértem. DE Ő tényleg egy beteg lány. Ne azt nézzétek, hogy hány éves, mert az egy dolog. A valós értelmi szintje kb. messze az életkora alatt van. Ez betegség, nem az ő hibája. Úgy képzeli, hogy amit elért (érettségi, munka mellett suli, stb), az milyen nagy dolog...Mert ő ezt tényleg így látja. Ez nem jelenti azt, hogy őt védem. Minek tenném. Csak tudom milyen az, amikor ennyire cikizik az embert azért, mert kicsit más. Ő egy beteg, fiatal nő, akire így is, úgy is, elég nehéz élet vár, rengeteg elutasítással. Uh. ilyen téren sajnálom Prüntyit. Ellenben titeket is meg tudlak érteni. De nem hinném, hogy lenne értelme az ilyen oda-vissza blogolgatásnak, mert ez a helyzeten nem fog változtatni. Beteg, nem fogja megérteni, sajnos.

    VálaszTörlés
  2. UI.: Amit a plurkon az idősebb ismerősei levágtam, na az mondjuk tényleg vicc. :D Most komolyan, kb. dupla annyi idősek lehetnek mint ti... az a stílus meg, amit ők visszavágásként képviseltek, phhh. inkább szégyen, mint egy érett viselkedés. Komoly felnőttek, és mégis, pár 20 éves "megette őket reggelire". Nem volt annyi sütnivalójuk, hogy egy ilyen helyzetet kezeljenek. Ez pedig eléggé szégyen rájuk nézve.

    VálaszTörlés
  3. Vajon joga szabadon elmondani a véleményét egy vallásról... az lehet, de nem akkor, ha már azért hisztériát csap le, hogy nem Jehova, hanem Jehova tanúi (és igen, tudom, hogy Jehova az Isten neve), akkor csak ne kezdjen el más vallásába belekötni. Na meg olyan dolgokba, hogy az ember haja az égnek áll.
    Na meg az milyen, hogy plörkön szidja azokat, akiknek keresztszülei vannak, a blogján meg azért rí a szája, mert akar egyet, mert ahhoz bármikor átmehet anélkül, hogy szólna neki és kap tőle ajándékot?
    A szabad véleménynyilvánítás egy dolog, de nem tudom, szoktál netes fórumokra járni? Ott bizony a szabályzatban is benne van, hogy tilos vallásokat sértegetni. Pont.
    Lehet, hogy számára nagy eredmény, de akkor egy nagyobb eredményt miért húz le a béka segge alá? Lásd az egyetemisták és a diplomások semmibe nézése.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben nem is vitatom, hogy igazatok/igazad van. Nem vagyok egy blogger, (az övet ismerem, mert szerintem nincs olyan conos, vagy bárki aki egy kicsit is animés, és ne ismerné a Művésznőt) fogalmam sincs, hogy mit ír le a szabályzat. De gondolom más is ítél politikai vagy éppen vallási, etnikumi hovatartozás alapján másokat saját blogján/weboldalán - mert biztos van ilyen. Prüntyi esete annyiból másabb, hogy ő szerintem nem látja át, így felelősséget se vállal. Mondjuk ki, ő hátrányos helyzetű. Feltehetőleg ilyen suliba is végzett. A munkahely is ilyen lehet. Segítik a fogyatékkal élőket. Szerintem ha átlátná, ha felfogná, ha bármit is megértene a "bántásokból", már rég visszavonult volna. De ő emelt fővel folytatja. Hogy miért húzz le másokat, mert önző, sértett kisgyerek. Ne egy 30 éves fejével gondolkodj. Ő még értelmileg egy kislány, akinek csak ő, csak ő és megint csak ő az első. Csak az a jó, amit ő csinál/gondol/elért. Jó, nekem is égnek állt a hajam, egy-egy bejegyzésétől. Szóval én abszolút megértelek titeket. De nektek meg azt kell megérteni, hogy ez egy beteg ember, és így nem lesz a helyzet jobb.

      Törlés
    2. Művésznőnek hívni kissé erős. Jómagam ugyan nem vagyok nagy conos, de animés az igen. Csak hírből hallottam eleinte róla, de csak mint egy rossz viccről.
      Saját blogján sincsen joga mások személyiségi jogainak megsértéséhez. Mert hogy ezt is megtette. Ugyan ez igaz a vallásokra is. Az pedig, hogy ő 30 éves, de fogyatékos, ezért ne vállaljon felelősséget... én meg holnap fel találom pofozni és nem vállalok érte felelősséget, mert ő provokált. Jogos, igaz?
      Ha neten is teszi, megteszi. Attól, mert fogyatékos, nem mentesül a bűnei alól. De ha annyira fogyatékos kérdem én: hol vannak a gondviselői, hogy megállítsák?
      Fölösleges védeni Prüntyit, régen nem érdemli meg.

      Törlés
  4. Nem védem én, megvédi magát szerintem. Meg majd jönnek a haverjai. Csak azt mondtam kattant, és ugyan felelősségre vonható, és sok esetben meg is érdemli, csak mintha a falnak beszélnétek. A blogra úgyis csak bloghiszti lesz a válasz. Legalább is eddig, ahogy olvasgattam, ez a tapasztalatom vele kapcsolatban. Mindenesetre érdekes lesz olvasni. Kíváncsian várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
  5. ....viszonylag nyugodt természetűnek ismer a környezetem,sőt ezzel magam is egyet értek,de vannak napok,amikor nem is tudom,hogy.......
    Az a baj (egyre inkább) ezzel a virtuális és egyben(részben) anonim "hűdehúdekúrvaoksvagyokmajdénmegmondomamagamétmindenkinek" SZARRAL FOSSAL EGYENLŐ blogbejegyzésekkel,hogy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal!
    Elkezded itt fikázni Prüntyit....
    Tegyük fel,hogy oké..Nem bírod a csajt..
    De az,amiről akkor és ott beszélt,az nagyon is igaz.
    Illetve féligazság...Bár még az sem..
    Régen az ilyen gyógyegerek,amikor ilyesmit műveltek, mint most te, hogy osztod itt az észt, közbe pedig hülye vagy, mint a segg,kivittük a pusztába,aztán megtanítottuk neki, hogyan kell igazat mondani, illetve mikor kell érvelni, véleményt alkotni, és mikor kell kussolni..
    De az internet világa már csak ilyen...
    Mindenki főfaszfej, megmondó, nagyokos....
    És persze posztolgat, meg blogot ír...
    De témánál maradva.
    Adnék egy jó tanácsot.
    Ha ebben a témában akarsz továbbra is írni, akkor megkérlek járj tüzetesen a dolgok után, hogy kik, mit és miért csinálnak, különben én viszlek el valahová, ahol mutatok valamit (persze miután megtaláltalak) és a következő bejegyzésed, már pont ennek az ellenkezőjéről fog szólni...
    Szóval csak okosan írogass!
    Mert lehet egyszer vállalnod kell az itt tett kijelentéseidért a felelősséget, és akkor nem lesz elfogadott magyarázat az, hogy én tényleg nem tudtam....
    Szóval csak okosan haver!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eléggé agresszív vagy.
      Szerintem pedig köszönő viszonyban vannak. Katolikusok szidása pusztán azért, mert vannak kereszt szüleik (a blogján meg csöpögrájuk, hogy neki is kell), egyetemisták szidása, továbbá lenézése maximálisan, mások blogjára az illető barátainak nevében írogat, mivel az illető már kerüli a zaklatásai miatt, nála 10 évvel fiatalabb srác zaklatása az őrült szeremével (pedig annak barátnője is van!), mások írásainak, rajzainak és képeinek lopkodása, majd sajátként feltüntetése, egy idős néni szidása azért, mert meg merte ünnepelni a szülinapját és lehetne még sorolni.

      Olvasd csak el ezt: http://paste.plurk.com/show/1753753/
      Prüntyi még válaszra se méltatta. Pedig az emberek értelmes beszélgetést vártak tőle.

      Agresszívan írogatsz, hogy az illető nem ismeri a körülményeket. Csak nem Prüntyi szabadított a blogra? Aki itt nem ismeri a körülményeket, az te vagy. Aki itt nem vállalja a felelősséget azért, amit írt, az Prüntyi. Aki folyton erőszakkal fenyegetőzik, az pedig Prüntyi haveri köre.
      Előbb a barátnőddel ülj le és beszéld meg, hogy miért csinálja azt amit. És nem egy emberrel!.

      De pl. rinyált plörkön is, hogy csak hülye válaszokat kap. Akkor nem zavartatta magát, mikor mások blogját teleszemetelte a hülyeségeivel.
      Vagy az, hogy letiltja az embert egy közösségi oldalon, hogy az ne kommentelhessen hozzá, de ő továbbra is figyeli az illetőt és a saját kis falán röhögök rajta, mikor az értelmes párbeszédre invitálja.

      Mivel nem vagyok a haverod és láthatóan itt egyedül te nem vagy képben, nem is kívánok tovább foglalkozni veled.

      Törlés
    2. Igen beteg nő, rendben ezzel nincs is gondja senkinek se mert nem azért lettek ellenségei,mert beteg hanem azért mert, egy akkora ökörségeket ír ki a blogjára, hogy az ember haja tényleg égnek áll.
      Minek ír egyáltalán egy ilyen, oldalt ha nem tetszik neki a vélemény?! El kell viselni a negatív kommenteket is, ha pedig a szülők tudják, hogy beteg a gyerekük, minek engednek neki internet használatot, mert láthatóan káros rá

      Törlés
    3. Hát bazdmeg hogy ti milyen értelmes dolgokon bírtok vitatkozni :D

      Törlés
  6. :
    Most lett neki ez az oldal el címezve szerintem most hogy elolvasta tán lehet változtatni fog vagy csak szimplán +olaj nála a tűzre.

    VálaszTörlés